12
jan

Beleef 100% elektrisch rijden tijdens de Electric Experience dag op 20 januari!

Categorieën: Wonen (12 januari 2018)

Elektrisch rijden is vooral erg leuk, zeggen de ervaren rijders. Steeds méér mensen hebben interesse om elektrisch te gaan rijden. Het modellenaanbod neemt snel toe, de actieradius wordt steeds groter en er komen steeds meer laadpalen en snelladers. De auto's worden steeds betaalbaarder, maar ook elektrisch autodelen is sterk in opkomst. Kortom: elektrisch rijden is er nu voor iedereen. Echter, er zijn nog veel vragen waarop antwoorden worden gezocht. Pas na echte ervaring met het elektrisch rijden komt de overtuiging. Zien én doen is geloven.

Op zaterdag 20 januari 2018 organiseert de Stichting Oost Nederland Elektrisch daarom de emovia Electric Experience dag. Tijdens deze dag kan iedere nieuwsgierige inwoner van Oost-Nederland betrouwbare informatie halen over elektrisch rijden en zelf in allerlei verschillende 100% elektrische automodellen proefrijden.

De emovia Electric Experience dag vindt plaats op zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur in het hippe Noorderhavenkwartier te Zutphen (direct achter het bus- en treinstation, naast de grote P+R garage). Toegang is gratis. Bij de diverse horecapunten op het evenemententerrein zijn heerlijke happen en drankjes verkrijgbaar. Bij de ontvangstbalie in de Zutphensche Broodfabriek krijgt iedere bezoeker een plattegrond van de emovia Electric Experience. Op vertoon daarvan trakteert emovia iedere bezoeker op een gratis oliebol
(op=op) en kop koffie of thee.

Beleef 100% elektrisch rijden tijdens de Electric Experience dag op 20 januari!

Stuur door

Stuur dit artikel door

stuurartikeldoor

Data