21
feb

Cleantech Regio TV in aanloop Cleantech

Categorieën: Wonen, Ondernemen (21 februari 2018)

In de aanloop naar het Cleantech Tomorrow event op 20, 21 en 24 april in de gemeente Epe en de gemeente Voorst, maakt de Cleantech Regio een aantal uitzendingen mogelijk: Cleantech Regio TV. De eerste uitzending die zich richt op de hele regio kunt hier bekijken: www.cleantechregio.nl/nieuws/512-cleantech-regio-tv-in-aanloop-naar-cleantech-tomorrow . Later volgen twee uitzendingen die respectievelijk op de gastgemeenten Voorst en Epe inzoomen.

Eerste uitzending

In de eerste uitzending komen een aantal bedrijven uit de regio aan het woord die cleantech hoog in het vaandel hebben staan zoals Aan de Stegge en Van Dalen Installatietechniek in Twello.

Cleantech Tomorrow!

Dit jaar organiseert de Cleantech Regio voor de vijfde keer Cleantech Tomorrow. Deze vijfde editie bestaat uit pre-events voor de inwoners van de gemeente Voorst en Epe op vrijdag 20 april en zaterdagmorgen 21 april. De zaterdagmiddag is het event op vliegveld Teuge voor de inwoners van de gehele Cleantech Regio. Een duurzaam festival met informatieve stands in het ‘dorp van morgen’. Presentaties, muziek, duurzame hapjes bij foodtrucks en veel gezelligheid. Dinsdag 24 april is de businessvariant van het publieksfestival met onder andere sprekers, informatieve stands, veel netwerkgelegenheid, Cleantech Battles, succesverhalen van ondernemers en er is aandacht voor de duurzame inzetbaarheid van werknemers. 

Meer informatie: www.cleantechtomorrow.nl

Cleantech Regio TV in aanloop Cleantecht Tomorrow

Stuur door

Stuur dit artikel door

stuurartikeldoor

Data