22
jan

De week van de experts

Categorieën: Wonen (22 januari 2018)

Voorst onder de Loep: Tijdens "de week van de experts" vroegen wij aan experts: Klopt onze analyse en welke kansen voor interventie ziet u? 

In de expertmeetings deelden 43 experts hun ervaringen, uitten zij kritische noten en benoemden zij kansrijke oplossingen. Vanuit de raadstoelen luisterden toehoorders geïnteresseerd mee. 

Onderstaand, per onderwerp, de verslagen van de expertmeetings:

In gesprek met ervaringsdeskundigen
De komende weken vragen we ook aan ervaringsdeskundigen om hun inzichten en kennis te delen. Bijvoorbeeld mantelzorgers, mensen in financiële problemen, jongeren in relatie tot middelengebruik. Hoe kijken zij aan tegen de uitkomsten van de analyses? Wat raden zij iemand anders aan om te doen? Welke acties vinden zij van belang? 

Tijd voor actie
Met alle input van de interviews, de expertmeeting, ervaringsdeskundigen, loepsessies en feiten en cijfers ronden we de analyse af. Tijd voor actie. De komende maanden werkt het projectteam graag samen met u aan doelen, oplossingen en acties. Hoe? Daarover meer in een volgende nieuwsbrief. 

Nieuwsgierig naar de schema’s?
Onze projectruimte in het Kulturhus hangt vol met de analyseschema’s. Ben jij ook zo benieuwd hoe deze er uit zien? Niet getreurd! In februari openen wij een expositie met alle schema’s. Kan je niet zo lang wachten? Kom dan langs in de projectruimte! Je kunt ook aanschuiven bij een terugkoppelmoment op 5 februari van 12.00 tot 12.30 uur. Locatie is projectruimte De Loep in het Kulturhus, ruimte 21 (1e verdieping). 

Informatie
Kijk op www.voorst.nl/onderdeloep voor meer informatie. 

De week van de experts

Stuur door

Stuur dit artikel door

stuurartikeldoor

Data