21
sep

Eerste steen nieuwe Fliertbuurt in De Schaker in Twello

Categorieën: Wonen (21 september 2018)

Wethouders Lagerweij en Van der Sleen verrichtten symbolische handeling

Op woensdag 19 september jl. hebben ontwikkelingscombinatie BPD en Nikkels Bouwbedrijf BV, kopers en projectbetrokkenen feestelijk gevierd dat het deelgebied de Fliertbuurt in nieuwbouwwijk De Schaker te Twello gestart is en vorm krijgt. Wethouders Lagerweij en Van der Sleen hebben samen met een koper een 1e steen gelegd.

Henri Schimmel, Ontwikkelingsmanager bij BPD vertelt: “Het aanhoudende enthousiasme bij kopers voor onze plannen bewijst de woonkwaliteiten van de wijk De Schaker. Naast de kwaliteiten van deze groeiende woonwijk en de naastgelegen kern Twello, is dit te danken aan de centrale ligging tussen de steden Apeldoorn, Deventer en Zutphen en de perfecte ontsluiting per A1 en spoor naar andere delen van het land. Eigenlijk woon je in het groene hart van het oosten.”

Directeur Nikkels Bouwbedrijf BV, Bert Nikkels vult aan: “Het geeft een extra dimensie om samen met onze partner BPD in ons “eigen dorp” Twello aan de slag te gaan. Prachtig om in eigen omgeving te ervaren hoe de bouw van dit project bij alle betrokkenen leeft en hoe de toekomstige bewoners zich verheugen op het wonen aan deze mooie zijde van Twello.”

Over De Schaker en de Fliertbuurt

De Fliertbuurt is het derde deelgebied in nieuwbouwwijk De Schaker. In De Schaker komen in totaal 320 woningen en de gehele wijk zal omstreeks 2020 zijn gerealiseerd. In de Fliertbuurt realiseren BPD en Nikkels 38 koopwoningen die bestaan uit diverse rijen met hoek- en tussenwoningen en 2-onder-1-kapwoningen. Daarnaast zijn er 3 zelf te bebouwen kavels. De 38 woningen zijn inmiddels verkocht en zullen volgens huidige planning voorjaar 2019 worden opgeleverd. Het laatste deelgebied van De Schaker is in voorbereiding en zal naar verwachting omstreeks 2019/2020 in verkoop worden gebracht. Kijk voor meer informatie op www.nieuwbouw-deschaker.nl.

Stuur door

Stuur dit artikel door

stuurartikeldoor

Data