7
nov

Gemeente Voorst helpt bij energiebesparing thuis

Categorieën: Wonen ( 7 november 2018)

Hebt u inspiratie opgedaan tijdens de Duurzame Huizen Route? Wilt u aan de slag met het verduurzamen van uw eigen woning? De energiecoaches komen u graag thuis informeren over de energiebesparingsmogelijkheden in uw woning. Voor de verdergaande (technische en financiële) informatie maakt u een afspraak bij Ron Stet, de energie-adviseur van het Energieloket in het gemeentehuis. Daarnaast helpt de gemeente Voorst bij energiebesparing thuis met een Stimuleringslening duurzaamheid.

Thuisbezoek energiecoach
De vrijwillige energiecoaches van EnergieRijkVoorst helpen inwoners in de gemeente Voorst graag bij het besparen en zelf opwekken van energie. Op afspraak komt er een energiecoach bij u thuis. Via het formulier op www.energierijkvoorst.nl of door te bellen met 0571-27 99 11 maakt u een afspraak. Tijdens een gesprek aan de keukentafel bespreekt u samen uw woonwensen en inventariseert u de financiële mogelijkheden. De energiecoach geeft met behulp van een warmtecamera en een online HuisScan inzicht. Een thuisbezoek duurt ongeveer één uur. 

Vrijblijvende afspraak Energieloket
Hebt u bouwplannen, het voornemen om gasloos te gaan of nog aanvullende vragen na een gesprek met de vrijwillige energiecoach? Voor de verdergaande (technische en financiële) informatie over het verduurzamen van uw woning maakt u een afspraak met de energie-adviseur van de gemeente Voorst bij het Energieloket in het gemeentehuis. De energieadviseur spreekt graag samen met u uw plannen door en geeft u een advies over de verschillende keuzemogelijkheden. Mail voor een gratis afspraak op maandagavond in de oneven weken of op donderdagmiddag in de even weken naar duurzaam@voorst.nl of bel 0571-27 99 11.

Duurzaamheidslening
Daarnaast helpt de gemeente Voorst bij energiebesparing thuis met een Stimuleringslening duurzaamheid. Deze lening is beschikbaar gesteld voor het verduurzamen van woningen en gebouwen door energiebesparing en/of het opwekken van duurzame energie. Meer informatie over deze aantrekkelijke lening met een lage rente: www.voorst.nl/stimuleringslening. Voor hulp bij het invullen van het aanvraagformulier mailt u naar duurzaam@voorst.nl of belt u de gemeente Voorst: 0571-27 99 11. 

Duurzame Huizenroute

Stuur door

Stuur dit artikel door

stuurartikeldoor

Data