5
jun

Glasvezel Buitenaf beschikbaar in het buitengebied gemeente Voorst

Categorieën: ( 5 juni 2019)

Na het succesvol afronden van de eerste fase in Veluwe Oost door Glasvezel Buitenaf is glasvezel nu binnen handbereik voor bewoners in de tweede fase, Veluwe Oost fase 2. Omdat binnenkort gestart wordt met de aanleg hiervan worden bewoners in het buitengebied die al een kabelaansluiting hebben (coax of koper) een aanbod gedaan. 


Inwoners kunnen zich vanaf nu tot 17 juni 2019 aanmelden voor een glasvezelabonnement. Veluwe Oost fase 2 is opgedeeld in zeven geclusterde gebieden:

  1. Beemte Broekland, De Vecht en Teuge
  2. Terwolde, Steenenkamer en Nijbroek
  3. Twello Zuid en Voorst
  4. Eerbeek, Hall en Oeken
  5. Laag Soeren, Dieren en Brummen
  6. Loenen, Beekbergen, Lieren en Oosterhuizen 

Als van elk geclusterd gebied 35% van de adressen zich aanmeldt, komt er glasvezel.

Inwoners die in aanmerking komen voor glasvezel, hebben al persoonlijk informatie ontvangen over het aanbod en de voordelen van glasvezel. Ook zijn de geïnteresseerde bewoners geïnformeerd tijdens de lokale inschrijfavonden. "Wij vinden het belangrijk om te vertellen wat de mogelijkheden zijn van glasvezel. Maar ook waarom een deelname van 35% per geclusterd gebied noodzakelijk is om glasvezel aan te leggen", vertelt Piet Grootenboer, directeur Glasvezel Buitenaf.

Aanmelden kan door een glasvezelabonnement af te sluiten bij één van de zes dienstaanbieders. Dit zijn Caiway, CBizz, Delta, Helden van Nu, Kliksafe en Online.nl. Daarnaast wordt een vastrechtvergoeding van € 1.000,- in rekening gebracht. De ervaring is dat deze kosten gezamenlijk gelijk zijn aan wat inwoners nu betalen voor internet, televisie en telefonie, maar dan met de kwaliteit van een super snelle en stabiele verbinding.

Voor meer informatie en antwoorden op veel gestelde vragen, klik hier

Glasvezel Buitenaf
Stuur door

Stuur dit artikel door

stuurartikeldoor

Data