20
aug

Inloopavond herinrichting Stationsstraat en Marktstraat Twello op 30 augustus

Categorieën: Ondernemen, Wonen (20 augustus 2018)

Samen met de ondernemersvereniging Twello Centrum werkt de gemeente Voorst aan een gefaseerde herinrichting van het centrum van Twello. Na de afronding van de eerste fase (de Duistervoordseweg) volgt in 2019 de uitvoer van de Stationsstraat en de Marktstraat. U bent hartelijk welkom om op donderdag 30 augustus 2018 tussen 18.00 uur en 20.00 uur het conceptplan te bekijken in Café Titus aan de Stationsstraat 13A in Twello.

Aantrekkelijk centrum
De ondernemersvereniging Twello Centrum en de gemeente Voorst vinden het belangrijk dat het centrum van Twello aantrekkelijk blijft voor ondernemers, bewoners en het winkelend publiek. Daarnaast moet de riolering vervangen worden en moet er een regenwaterriool aangelegd worden. Daarom is er gekozen voor een gefaseerde herinrichting van het centrum. Architect Kor Zijnstra heeft samen met enkele ondernemers van de Stationsstraat / Marktstraat en de gemeente het plan opgesteld voor de herinrichting van de Marktstraat en het gedeelte Stationsstraat vanaf de Van Spiegelstraat tot aan de Duistervoordseweg.

Inloopavond
Tijdens de inloopavond kunt u het ontwerp herinrichtingsplan bekijken. De opstellers van dit plan, de architect, enkele ondernemers en medewerkers van de gemeente zijn hier aanwezig om toelichting te geven op het herinrichtingsplan en om vragen te beantwoorden. Er zijn reactieformulieren om direct tijdens de inloopavond uw reactie op het conceptplan te geven.

Reageren
Vanaf 31 augustus is het plan op www.voorst.nl te bekijken. Reageren is mogelijk tot 8 september 2018 door een mail te sturen naar gemeente@voorst.nl of door een reactieformulier in te vullen tijdens de inloopavond op 30 augustus.

Meer informatie
Hebt u vragen? Neem dan contact op met de gemeente Voorst, Geert Meijerink (g.meijerink@voorst.nl, 0571-27 93 28) of Egbert van de Streek (e.vandestreek@voorst.nl, 0571-27 93 70). 

Stuur door

Stuur dit artikel door

stuurartikeldoor

Data