26
feb

Jouw stelling in het Groot Voorster Lijsttrekkersdebat?

Categorieën: Wonen (26 februari 2018)

Groot Voorster Lijsttrekkersdebat op 16 maart vanaf 19.30 uur in de Bibliotheek in Twello.

Om u goed te informeren organiseert de gemeente Voorst in samenwerking met de lokale debatclub ‘Haantje de Voorste’ en in nauw overleg met de Lokale Omroep Voorst en Bibliotheek Twello voor alle stemmers in de gemeente Voorst het Groot Voorster Lijsttrekkersdebat. Dit debat tussen alle 7 gemeentelijke lijsttrekkers vindt plaats op vrijdag 16 maart 2018 vanaf 19.30 uur in de bibliotheek (Marktplein 11) in Twello. Debatleider is Alex Klein. Extra bijzonder aan deze avond is dat de stellingen voor dit debat kunnen worden aangedragen door iedereen in de gemeente, dus ook door u.

Uw stelling in debat
Vanaf zaterdag 24 februari vindt u op verschillende plekken in alle kernen van de gemeente Voorst de ‘debatboom’. Op de poster met deze boom kunt u stellingen schrijven waarvan u vindt dat de lijsttrekkers daarover moeten debatteren. U kunt uw stelling ook digitaal doorgeven via de debatboom op www.voorsterlijsttrekkersdebat.nlInsturen kan tot en met 6 maart.

Na 6 maart verzamelt de debatclub alle reacties en kiest de stellingen uit waarover op 16 maart gedebatteerd wordt. De overige door u genoemde onderwerpen zijn natuurlijk net zo belangrijk en worden daarom na het debat aan de lijsttrekkers aangeboden. Zo brengen we na het Groot Voorster Lijsttrekkersdebat alle onderwerpen die u aan het hart gaan onder de aandacht van uw volksvertegenwoordigers.

Misschien dat ook deze zaken worden opgenomen in nieuwe verhelderende, onderhoudende en opbouwende debatten en vervolgens besluiten die onze gemeente verder brengen.

Maak uw wensen bekend, schrijf uw stelling op de debatboom!

Jouw stelling in het Groot Voorster Lijsstrekkersdebat?

Stuur door

Stuur dit artikel door

stuurartikeldoor

Data