3
apr

Kent u iemand die een lintje verdient?

Categorieën: Uitgelicht ( 3 april 2019)

Iemand die zich al gedurende vele jaren inzet voor de samenleving kan in aanmerking komen voor een Koninklijke onderscheiding. Een Koninklijke onderscheiding wordt op twee momenten verleend: tijdens de Lintjesregen op de laatste werkdag voor Koningsdag en bij tussentijdse gelegenheid.

Algemene gelegenheid ‘Lintjesregen’
Om iemand voor te dragen voor een Koninklijke onderscheiding bij algemene gelegenheid, ook wel bekend als de 'Lintjesregen' dient u de aanvraag vóór 1 juli 2019 in bij de burgemeester.

Bijzondere gelegenheid
Om iemand voor te dragen bij bijzondere gelegenheid moet het tijdstip van de gelegenheid onlosmakelijk verbonden zijn met de verdiensten. Deze aanvraag dient u minimaal vijf maanden voor de gewenste gelegenheid in bij de burgemeester.

Meer informatie
Het voorstelformulier is te downloaden via www.lintjes.nl/download. Hier vindt u ook meer informatie over het decoratiestelsel.
Hebt u vragen of wilt u meer weten over de haalbaarheid van uw voorstel? Neem contact op met de gemeente Voorst, Arda van Vilsteren: 0571-27 93 82, a.vanvilsteren@voorst.nl.

Lintje

Stuur door

Stuur dit artikel door

stuurartikeldoor

Data