13
sep

Ondernemersontbijt 20 september SDE+ subsidie

Categorieën: Ondernemen (13 september 2018)

Op donderdagmorgen 20 september organiseren de gemeente Voorst en de Taskforce Zonne-energie van de Omgevingsdienst Veluwe IJssel een ontbijtsessie voor ondernemers over de subsidie Stimulering Duurzame Energieproductie (SDE+ subsidie). Het ondernemersontbijt is van 8.00 uur tot 9.30 uur bij restaurant Korderijnk (Stationsstraat 31) in Twello. Inloop is vanaf 7.30 uur. Bij interesse graag vooraf aanmelden via regionaletaskforcezon@ovij.nl onder vermelding van uw naam en bedrijfsnaam. 

Aantrekkelijke subsidie voor ondernemers
De openstelling van de landelijke SDE+ subsidie op 2 oktober vormt de aanleiding voor dit ondernemersontbijt. Deze subsidieregeling is aantrekkelijk voor ondernemers met een grootverbruikersaansluiting (>3x80A) die interesse hebben in zonnepanelen. Met de SDE+ subsidie kan de aanschafprijs van zonnepanelen gemiddeld in zo’n 7 à 10 jaar terugverdiend worden. Op deze manier zet u uw dak in voor het verduurzamen van uw bedrijf. Tijdens het ondernemersontbijt op 20 september informeren we u graag over de mogelijkheden. 

Gefaseerde openstelling
De SDE+ subsidie wordt van 2 oktober tot en met 8 november 2018 gefaseerd opengesteld totdat het budget op is. Hierbij geldt: hoe later de fase, hoe hoger het basisbedrag (en daarmee de SDE+ subsidie). Maar ook: hoe later de fase, hoe groter de kans dat het budget op is. We adviseren geïnteresseerden om de aanvraag op de dag van openstelling van een fase in te dienen zodat de kans op toekenning binnen die fase zo groot mogelijk is. Meer informatie over de SDE+ subsidie: www.rvo.nl/sde.

Taskforce Zonne-energie helpt u op weg
De Taskforce Zonne-energie van de Omgevingsdienst Veluwe IJssel is een initiatief van de gemeenten Apeldoorn, Brummen, Epe en Voorst om grootschalige toepassing van zonne-energie te versnellen. Hieronder valt ook de ondersteuning van bedrijven en instellingen in de gemeente Voorst om inzicht te krijgen of de SDE+ subsidie voor hen interessant is. Kom voor meer informatie naar het ondernemersontbijt op 20 september of neem contact op met de Taskforce Zonne-energie: regionaletaskforcezon@ovij.nl, 055-58 01 705.

Stuur door

Stuur dit artikel door

stuurartikeldoor

Data