13
feb

Raadsvergadering op maandag 19 februari 2018

Categorieën: (13 februari 2018)

U bent van harte welkom!

De raad debatteert over een onderwerp, dat eerder in een ronde-tafelgesprek is  behandeld. U bent van harte welkom het debat te volgen vanaf de publieke tribune.

Via deze link kunt u de  vergaderstukken bekijken. 

Agenda
In deze vergadering wordt gesproken over: 

  • Verslag ronde-tafelgesprek van 12 februari 2018 [besluit]
  • Verklaring van geen bedenkingen ten behoeve van realisatie zonnepark Voorst, Holtweg 4 [finaal debat]

De raad stelt bij aanvang van de vergadering de agenda vast. Het is altijd mogelijk dat er dan wijzigingen worden aangebracht in de onderwerpen of de volgorde van behandeling. In deze vergadering neemt de raad besluiten als het onderwerp besluitrijp wordt  gevonden. 

Geen inspreekmogelijkheid
U hebt in de raadsvergadering geen mogelijkheid om in te spreken. Daarvoor kunt u de ronde-tafelgesprekken benutten. Deze worden meestal steeds twee weken voor de raadsvergadering gehouden. 

Informatie

  • Alle stukken, die betrekking hebben op de vermelde agendapunten, vindt u hier.  In de raadzaal is WIFI aanwezig, zodat u tijdens de vergadering de stukken ook digitaal kunt bekijken via uw eigen apparatuur. Beschikt u over een tabletcomputer dan kunt u de (gratis) app Politiek Portaal Publieksapplicatie hiervoor gebruiken.
  • Wilt u per e-mail geattendeerd worden op nieuwe vergaderstukken voor ronde-tafelgesprekken en raadsvergadering dan kunt u dit doorgeven via raad@voorst.nl.
  • Voor vragen of suggesties kunt u contact opnemen met mevrouw B.J.M. Jansen, griffier, (0571) 279 217 of raad@voorst.nl.

Raadsvergadering op maandag 19 februari 2018

Stuur door

Stuur dit artikel door

stuurartikeldoor

Data