3
okt

Spoedreparatie asfalt N344 (Deventerstraat/Rijksstraatweg)

Categorieën: Ondernemen, Wonen ( 3 oktober 2018)

Deze maand wordt een spoedreparatie uitgevoerd aan het asfalt van de provinciale weg N344 (Deventerstraat/Rijksstraatweg). Het gaat om de hoofdrijbaan vanaf de bebouwde kom van Apeldoorn tot en met de bebouwde kom van Teuge. 

Werkzaamheden
De weg blijft overdag open, maar wordt wel vier nachten volledig afgesloten: op 15, 16, 17 en 18 oktober tussen 19.00 uur tot 06.00 uur. Omliggende woningen en bedrijven blijven overdag bereikbaar. 

Bereikbaarheid
Tijdens de werkzaamheden zijn er omleidingsroutes ingesteld. Deze staan op de website www.gelderland.nl/N344

Redenen spoedreparatie
De reden voor deze spoedreparatie is de slechte kwaliteit van het asfalt, met name in de bebouwde kom van Teuge. Naar nu blijkt is de kans groot dat komende winter de gaten in het asfalt vallen als we er nu niets aan doen. Dat is gevaarlijk voor het verkeer en kan leiden tot schade aan auto’s en aan de wegconstructie.

Inloopavond
Wij begrijpen dat deze werkzaamheden voor u onverwachts komen en dat dat vragen bij u oproept. Daarom nodigt provincie Gelderland u uit voor een inloopavond op maandag 8 oktober a.s., in Dorpshuis Op den Toega te Teuge. Tussen 19.00 uur en 20.30 uur zijn zij met de aannemer NTP uit Zevenaar aanwezig om uw vragen te beantwoorden. U kunt gewoon binnenlopen, er is geen programma. 

Vragen
Als u op maandag 8 oktober verhinderd bent, kunt u uw vragen ook stellen via het Provincieloket: provincieloket@gelderland.nl of telefonisch 026 – 359 99 99.

Stuur door

Stuur dit artikel door

stuurartikeldoor

Data