24
sep

Uitnodiging meedenken over nieuw verkeersbeleid

Categorieën: Wonen, Ondernemen (24 september 2018)

De gemeente Voorst werkt aan een nieuwe visie op verkeer. Uw inbreng, als verkeersdeelnemer, is hierin belangrijk. Daarom nodigt de gemeente u uit om de bijeenkomst op donderdag 27 september in Terwolde bij te wonen en uw mening te geven over verschillende verkeersthema’s. Wat gaat er goed, wat kan er beter en waar leggen we de focus op in de komende jaren? Uw inbreng als gebruikersexpert is daarbij belangrijk!

Wat vindt u?
De gemeente werkte de afgelopen jaren aan de hand van een verkeersplan aan het veiliger maken van een aantal verkeersonveilige locaties, het verbeteren van het fietspadennetwerk, de herinrichting van straten en de invoer van de 60 km-zone in het buitengebied. Van u horen wij graag wat u van ons werk vond, maar kijken we vooral samen naar verbeterpunten, kansen en ontwikkelingen voor de komende jaren! Het gaat bijvoorbeeld over verkeersgedrag, de bereikbaarheid van kernen en het buitengebied, de samenwerking tussen gemeente en inwoners en de mobiliteit van de toekomst.

Laatste kans op 27 september
De afgelopen weken vonden er drie bijeenkomsten plaats in Klarenbeek, Wilp en Twello. Daar haalde de gemeente al veel nuttige en belangrijke informatie op. Hebt u deze bijeenkomsten gemist? U bent van harte welkom bij de laatste bijeenkomst op donderdag 27 september in Brasserie Kriebelz in Terwolde. De avond start om 19.30 uur met koffie en thee en eindigt uiterlijk 21.15 uur. Er is gelegenheid om na te praten onder het genot van een drankje. Hebt u vragen? Neem gerust contact op met de gemeente Voorst, Jelle Koopman: jelle.koopman@voorst.nl, 0571-27 93 94.

Stuur door

Stuur dit artikel door

stuurartikeldoor

Data