13
aug

UPDATE 13 aug: Reparatie openbare verlichting Twello

Categorieën: Ondernemen, Wonen (13 augustus 2018)

13 augustus 2018

De werkzaamheden gaan plaatsvinden op dinsdag 21 augustus

De reparatie van de openbare verlichting gaat dinsdag 21 augustus plaatsvinden. Morgen, 14 augustus 2018, verstuurt Liander de brieven met de benodigde informatie naar de betrokken adressen. 

---

31 juli 2018

Werkzaamheden openbare verlichting Twello uitgesteld wegens aanhoudende hitte

Gistermiddag en vanochtend is er contact geweest tussen de gemeente Voorst en Liander. In verband met de aanhoudende hitteperiode schuift Liander de werkzaamheden nu door naar medio augustus. De gemeente en Liander willen het risico uitsluiten dat bewoners in de problemen komen door de tijdelijke stroomafsluitng (o.a. gezondheidsproblemen doordat ventilatoren, airco’s e.d. niet werken of medicijnen die in de koelkast bewaard moeten worden, bederven). Liander geeft aan dat zij betrokken bewoners 5 dagen van te voren per brief zullen informeren over de (nu nieuwe) datum dat de stroomstoring zal worden verholpen.

----

27 juli 2018

Volgende week stroomonderbreking in deel Twello vanwege reparatie openbare verlichting

Netbeheerder Liander repareert volgende week een storing in de openbare verlichting in Twello. Om veilig te kunnen werken is een tijdelijke stroomonderbreking noodzakelijk.

Sinds 7 juli is er in het gebied Jachtlustplein, Mozartstraat, Duistervoordseweg, Oude Veldjes en omgeving een terugkerende storing in de openbare verlichting. Op 23 juli lokaliseerde Liander deze storing met behulp van een meting.

Als het nodig is om bij uw adres de stroom te onderbreken, dan wordt u hierover begin volgende week per brief door Liander geïnformeerd.

Stuur door

Stuur dit artikel door

stuurartikeldoor

Data