23
jan

Weet u het al?

Categorieën: Wonen, Gemeenteraad (23 januari 2018)

Op wie u kunt stemmen op 21 maart?

Op 21 maart 2018 zijn gemeenteraadsverkiezingen. U kunt dan kiezen welke 19 inwoners van de gemeente Voorst u de komende vier jaar vertegenwoordigen in de gemeenteraad. 

Verkiezingspagina www.voorst.nl/gemeenteraadsverkiezingen 
De politieke campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen is begonnen en daarom is op de website van de gemeente Voorst een speciale pagina ingericht over de verkiezingen. De informatie is nog niet compleet en wordt nog dagelijks aangevuld. Wat kunt vinden op deze pagina?

  • Op wie kan ik stemmen? De eerste 10 kandidaten van alle politieke partijen stellen zich aan u voor. En ook de websites en andere contactmogelijkheden staan vermeld. Zodra de verkiezingsprogramma’s bekend zijn worden deze ook opgenomen.
  • Praktische informatie over de gemeenteraadsverkiezingen, speciaal voor inwoners.
  • Praktische informatie over de gemeenteraadsverkiezingen, speciaal voor politieke partijen.
  • Wanneer kan ik een verkiezingsdebat bijwonen? Organiseert u zelf een verkiezingsdebat: geef dit dan a.u.b. door aan griffie@voorst.nl zodat dit ook vermeld kan worden op de verkiezingspagina.

Vragen?
Voor  vragen kunt u terecht bij griffie@voorst.nl. Voor vragen over de organisatie van de verkiezingen kunt u terecht bij j.uiterweerd@voorst.nl. Het e-mail adres van de gemeenteraad is raad@voorst.nl.  

Weet u het al?

Stuur door

Stuur dit artikel door

stuurartikeldoor

Data