Als u meer wilt weten over het verduurzamen van uw woning dan kan dit op verschillende manieren.

  1. Digitaal via het Regionaal Energieloket 
  2. Bij u thuis via de energiecoaches
  3. In gesprek met adviseurs van het Energiepunt in Apeldoorn
  4. Leer ervaringen van andere woningeigenaren

RegionaalĀ energieloket

Het Regionaal Energieloket helpt u als woningeigenaar in gemeente Voorst met al uw vragen rondom energie besparen en duurzaam wonen. Op het energieloket ziet u met de HuisScan snel welke duurzame maatregelen het meest geschikt zijn voor uw woning. Ook krijgt u direct een overzicht van lokale en landelijke subsidies en financieringsmogelijkheden. Dankzij de koppeling met het lokale bedrijfsleven kunt u eenvoudig offertes opvragen bij aanbieders in de regio. 

Energiecoaches in Voorst

Op uitnodiging kan een energiecoach van EnergieRijk Voorst bij u thuis komen en samen met u uw energiewensen en financiƫle mogelijkheden inventariseren. De energiecoach heeft een warmtecamera om de warmtelekken te ontdekken en een CO2 meter om te zien of er voldoende wordt geventileerd.

Energieloket in Apeldoorn

Inwoners van de gemeente Voorst kunnen een bezoek brengen aan het Energiepunt aan de Paslaan in Apeldoorn. Er zitten energieadviseurs klaar om u te informeren over alle technieken en subsidies en leningen. In de winkel zijn voorbeelden aanwezig zodat u een indruk krijgt van de mogelijkheden.

Ervaringen van woningeigenaren

Wilt u weten wat andere woningeigenaren in de gemeente Voorst al hebben gedaan aan hun woning? Kijk dan op de website Duurzame Huizenroute. Daar kunt u ervaringen lezen en eventueel een afspraak maken met andere woningeigenaren.