Als u meer wilt weten over het verduurzamen van uw woning dan kan dit op verschillende manieren.

  1. Digitaal via het Regionaal Energieloket 
  2. Bij u thuis via de energiecoaches
  3. In gesprek met een energie-adviseur
  4. Leer ervaringen van andere woningeigenaren

Energieadviseur

Inwoners van de gemeente Voorst kunnen een afspraak maken met een energieadviseur. Het advies gesprek kan telefonisch, via Microsoft Teams of op het gemeentehuis. De energieadviseur kijkt graag met u mee naar de mogelijkheden in uw woning en kan ook helpen bij het energieneutraal en/of aardgasvrij maken van uw woning. U maakt eenvoudig een afspraak door te mailen naar duurzaam@voorst.nl.

Energiecoaches in Voorst

Op uitnodiging kan een energiecoach van EnergieRijk Voorst bij u thuis komen en samen met u uw energiewensen en financiƫle mogelijkheden inventariseren. De energiecoach heeft een warmtecamera om de warmtelekken te ontdekken en een CO2 meter om te zien of er voldoende wordt geventileerd.

Energieloket in Apeldoorn

Inwoners van de gemeente Voorst kunnen een bezoek brengen aan het Energiepunt aan de Paslaan in Apeldoorn. Er zitten energieadviseurs klaar om u te informeren over alle technieken en subsidies en leningen. In de winkel zijn voorbeelden aanwezig zodat u een indruk krijgt van de mogelijkheden.

Ervaringen van woningeigenaren

Wilt u weten wat andere woningeigenaren in de gemeente Voorst al hebben gedaan aan hun woning? Kijk dan op de website Duurzame Huizenroute. Daar kunt u ervaringen lezen en eventueel een afspraak maken met andere woningeigenaren.