Archiefweb

Bent u op zoek naar een pagina die op deze website heeft gestaan, maar er nu niet meer op staat? Ga dan naar ons archief op Archiefweb. Na het aanklikken van de link komt u allereerst op onze website van gisteren, maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor een andere datum. De gekozen archiefwebsite is volledig doorklikbaar met alle informatie, afbeeldingen en documenten. Alleen de functies DigiD, inloggen en zoeken werken niet op de websitepagina's in het archief.

Wilt u in het archief zoeken, dan kan dat op drie manieren: 

  • Via ‘selecteer een datum’ in de kalender in de grijze balk aan de linkerzijde kunt u naar de website van een bepaalde dag in het verleden.
  • Via ‘zoeken in het archief’ in de grijze balk aan de linkerzijde kunt u klikken op ‘Vul hier uw zoekterm in…’. Na het invullen van een trefwoord klikt u op het roze pijltje. U krijgt dan een overzicht van de pagina’s waarop dat trefwoord heeft gestaan. Achter ieder zoekresultaat staat een klein kalendertje. Wanneer u daarop klikt, ziet u op welke dag deze pagina op de website is geplaatst en eventueel is gewijzigd.
  • Via het aanklikken van ‘geavanceerd zoeken’ kunt u nog preciezer een zoekopdracht invoeren. Op de pagina die dan verschijnt, staat hoe dat werkt.
Stuur door

Stuur dit artikel door

stuurartikeldoor

Data