Teuge, Park van Teuge

Aan de oostzijde van het dorp Teuge wordt een nieuwe wijk ontwikkeld: Park van Teuge. De wijk ligt ten noorden van de Rijksstraatweg en daarmee op korte afstand van de stad Apeldoorn en het dorp Twello. Teuge heeft een dorps karakter, is landelijk gelegen, kent een verscheidenheid aan voorzieningen en diverse (sport-)verenigingen. Uiteindelijk biedt Park van Teuge plek aan 90 woningen. Dit bestaat uit een mix van koop- en huurwoningen in de bereikbare, middeldure en dure sector. De eerste fase (tot 2020) omvat 39 woningen, een deel van de woningen wordt in CPO ontwikkeld. Een unieke kans om met toekomstige buren te bouwen aan het Park van Teuge!

Stand van zaken

Aanmelden voor het lopende CPO-project van de eerste fase is helaas niet meer mogelijk. In de zomer van 2016 kon een ieder zich inschrijven voor het CPO-project Park van Teuge. Een enthousiaste groep is samen met een begeleidingsbureau en een architect aan de slag gegaan met het maken van een bouwplan.

Voor meer informatie over het CPO project kunt u contact opnemen met mevrouw A. Hageman. Haar telefoonnummer is (0571) 279 839;

Wilt u wel op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom woningbouw in Park van Teuge? Stuurt u dan een mail naar a.hageman@voorst.nl. Vermeld hierin 'Park van Teuge' en uw contactgegevens. Wij voegen u dan toe aan de mailinglijst.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de medewerkers Ruimtelijke Ontwikkeling via telefoonnummer (0571) 27 98 39 of Grondzaken, telefoonnummer (0571) 27 92 65.

Stuur door

Stuur dit artikel door

stuurartikeldoor

Data