Oplaadpalen aanvragen

Nieuwe aansluiting laadpaal

Inwoners van de gemeente Voorst kunnen een publieke laadpaal aanvragen via de site openbaarladen.nl. Ecotap plaatst dan in samenwerking met Allego het laadpunt. Op dit moment betalen de gebruikers van deze nieuwe palen de laagste prijs van Europa.

U kunt een laadpaal kosteloos aanvragen via het formulier op openbaarladen.nl. Voorwaarde is dat er geen mogelijkheid is om een laadpunt op eigen terrein te realiseren, binnen een afstand van 250 meter geen laadpaal staat en dat de aanvrager woonachtig is in de gemeente of minimaal 20 uur per week werkzaam is in de gemeente Voorst.

Dekkend netwerk

De gemeente Voorst vindt het belangrijk dat het netwerk met laadinfrastructuur wordt ontwikkeld. Het streven is dat er in Twello altijd een laadpunt op loopafstand aanwezig is. De ambitie is om de andere dorpen te voorzien met ten minste één (dubbel) laadpunt voor elektrisch vervoer.

De gemeente Voorst maakt voor de locaties van de publieke laadpalen een plankaart, zodat de laadpunten op strategische plekken worden geplaatst. In het najaar van 2018 wordt hiervoor een bijeenkomst georganiseerd.

Stuur door

Stuur dit artikel door

stuurartikeldoor

Data