Energieloket

Fysiek energieloket

Op het gemeentehuis kunt u op afspraak langskomen voor al u vragen over energiebesparen of opwekken. Er zit een energieadviseur klaar om samen met u uw plannen door te spreken en te adviseren over de keuzes. Heeft u bouwplannen? Kom dan ook gerust eens langs om de mogelijkheden te bespreken over energieneutraal bouwen of een gasloze woning.

Het fysieke energieloket is elke maandag op afspraak open tussen 14.00 en 18.00 uur. Mocht het overdag niet uitkomen dan kunt u bellen om te kijken naar de mogelijkheden voor ‘s avonds. U kunt een afspraak maken door een e-mail te sturen naar duurzaam@voorst.nl. Of bellen met 0571 279911.

Digitaal energieloket

Het Regionaal Energieloket helpt u als woningeigenaar in gemeente Voorst met al uw vragen rondom energie besparen en duurzaam wonen. Op het energieloket ziet u met de HuisScan snel welke duurzame maatregelen het meest geschikt zijn voor uw woning. Ook krijgt u direct een overzicht van lokale en landelijke subsidies en financieringsmogelijkheden. Door de koppeling met het lokale bedrijfsleven kunt u eenvoudig offertes opvragen bij aanbieders in de regio. Het Regionaal Energieloket is tot stand gekomen door een samenwerking tussen de gemeenten in de regio Stedendriehoek en GreenHome.nl. Ga direct naar het energieloket van Stedendriehoek. 

Stuur door

Stuur dit artikel door

stuurartikeldoor

Data