Michiel de Ruyterstraat Twello

De Michiel de Ruyterstraat is een veelgebruikte weg van en naar het centrum van Twello en naar scholen. Wij vinden het belangrijk dat iedereen veilig van deze weg gebruik kan maken. Daarom onderzoeken we hoe we de weg veiliger kunnen maken. 

In 2020 vervangen wij de riolering en de verharding van de weg in de Michiel de Ruyterstraat. Een goed moment dus om onveilige verkeerssituaties aan te pakken. Een van de aandachtspunten is het kruispunt van de Michiel de Ruyterstraat met de Karel Doormanstraat (zie foto). Hier rijden veel fietsers van en naar de scholen De Hietweide, De Oase en De Kleine Wereld. De huidige situatie, met het afbuigende doorgaande verkeer en het afslaande school(fiets)verkeer, leidt tot (gevoelens van) verkeersonveiligheid. 

Rijdt u vaak met de auto of de fiets over deze weg? Dan wil de gemeente Voorst graag ook uw mening horen. Wilt u daarom deze korte enquête invullen? Wensen, suggesties voor verbeteringen en door u ervaren knelpunten op de Michiel de Ruyterstraat kunt u aangeven op de digitale kaart. Ook kunt u hier opmerkingen plaatsen over locaties rondom de Michiel de Ruyterstraat die van invloed kunnen zijn op de komende werkzaamheden.

Enquête

Klik hier voor de enquête. 

Het invullen van de online enquêtetool gaat als volgt:

  • Stap 1: Klik op het lampje linksboven (naast de i)
  • Stap 2: Selecteer ‘wens’ of ‘knelpunt’
  • Stap 3: Prik jouw wens of knelpunt op de kaart
  • Stap 4: Beantwoord de vragen die tevoorschijn komen en klik op ‘opslaan’
  • Stap 5: Heeft u nog een knelpunt of wens, dan kunt u een nieuwe suggestie doen (stap 1)

Het blauwe vlak is het weggedeelte dat wordt heringericht. 

Stuur door

Stuur dit artikel door

stuurartikeldoor

Data