Energieloketten

Als u meer wilt weten over het verduurzamen van uw woning dan kan dit op verschillende manieren.

  1. Digitaal. Dit kan via regionaalenergieloket.nl/voorst 
  2. Energiecoaches. Dit zijn vrijwilligers die op afspraak bij u thuis langskomen om te informeren over het verduurzamen van een woning.
  3. Energieloket. Op het gemeentehuis is 4 uur in de week een energieadviseur aanwezig die gericht advies kan geven.

Digitaal energieloket

Het Regionaal Energieloket helpt u als woningeigenaar in gemeente Voorst met al uw vragen rondom energie besparen en duurzaam wonen. Op het energieloket ziet u met de HuisScan snel welke duurzame maatregelen het meest geschikt zijn voor uw woning. Ook krijgt u direct een overzicht van lokale en landelijke subsidies en financieringsmogelijkheden. Door de koppeling met het lokale bedrijfsleven kunt u eenvoudig offertes opvragen bij aanbieders in de regio. Het Regionaal Energieloket is tot stand gekomen door een samenwerking tussen de gemeenten in de Cleantech Regio en GreenHome.nl. Klik hier voor meer informatie

Energiecoaches in Voorst

Op uitnodiging kan een energiecoach bij u thuis komen en samen met u uw energiewensen en financiële mogelijkheden inventariseren. De energiecoach heeft een warmtecamera om de warmtelekken te ontdekken en een CO2 meter om te zien of er voldoende wordt geventileerd. Wilt u een afspraak maken met een van onze energiecoaches? Lees meer of maak direct een afspraak.

Energieloket

Op het gemeentehuis kunt u op afspraak langskomen voor gerichte vragen of advies. Er zit een energieadviseur klaar om samen met u uw plannen door te spreken en te adviseren over de keuzes. Heeft u bouwplannen? Kom dan ook gerust eens langs om de mogelijkheden te bespreken over energieneutraal bouwen of een energieneutrale woning.

Het fysieke energieloket is op afspraak te bezoeken. Dit kan elke maandag tussen 14.00 en 18.00 uur. Mocht het overdag niet uitkomen dan kunt u bellen om te kijken naar de mogelijkheden voor ‘s avonds. U kunt een afspraak maken door een e-mail te sturen naar duurzaam@voorst.nl. Of bel met 0571 279911.

Ervaringen van woningeigenaren
Wilt u weten wat andere woningeigenaren al hebben gedaan aan hun woning? Kijk dan op www.duurzamehuizenroute.nl/voorst. Daar kunt u ervaringen lezen en eventueel een afspraak maken met andere woningeigenaren.

Stuur door

Stuur dit artikel door

stuurartikeldoor

Data