6
okt

Mijlpaal project Voorst onder de Loep

Categorieën: Wonen ( 6 oktober 2017)

De eerste, belangrijke stap in het project Voorst onder de Loep is gezet: de bloemlezing is af! 

De bloemlezing is de letterlijke weergave van 411 interviews afgenomen door 90 interviewers. Deze mensen zijn geselecteerd op basis van hun kennis en ervaring over het voorkomen van maatschappelijke problemen. In de bloemlezing komt alle kennis, wijsheid en emotie over preventie, zorg en leefbaarheid in de gemeente Voorst samen.

100 mensen houden ‘Bloemlezing onder de Loep’
Op 2 en 3 oktober presenteerde het projectteam de Bloemlezing Voorst onder de Loep. 100 aanwezigen dachten kritisch mee over de vraag: wat moeten we nog willen weten? Niek van het projectteam De Loep maakte een sfeerverslag in woord en beeld.

Voorst onder de Loep
De gemeente Voorst denkt dat we vaker maatschappelijke problemen kunnen voorkomen. Leden van projectteam 'De Loep' onderzoeken hoe dit te bereiken. Het team baseert zich op de aanwezige kennis en inzichten in onze samenleving. 

Meedenken op terugkoppelmomenten
Het projectteam presenteert met grote regelmaat de voortgang van het project. Je kunt luisteren, vragen stellen en ideeën opperen. De terugkoppelmomenten zijn kort en krachtig, namelijk van 12.00 tot 12.30 uur. De eerstkomende zijn op 16 en 30 oktober. De locatie is projectruimte De Loep in het Kulturhus, ruimte 21 (1e verdieping).

Meer informatie over Voorst onder Loep leest u hier

Project Voorst onder de Loep

Stuur door

Stuur dit artikel door

stuurartikeldoor

Data