Bedrijventerreinen

In elke kern is er ruimte voor bedrijvigheid. De gemeente gelooft in het mengen van functies en constateert dat zij als broedplaats voor nieuwe ondernemers kan fungeren.

Het grootste bedrijventerrein ligt in Twello. In de kern Teuge ligt bij de luchthaven een bedrijventerrein voor luchtvaartgebonden bedrijvigheid. Deze hele specifieke vormen van bedrijvigheid zijn uiteraard niet uniek voor de gemeente Voorst maar wel een prachtige aanvulling op het gebruikelijke aanbod.

Op dit moment zijn er bedrijfskavels beschikbaar in Twello op het bedrijventerrein Engelenburg-Noord en bij luchthaven Teuge (voor luchtvaart gebonden bedrijvigheid). Kijk hier voor het actuele aanbod beschikbaar bedrijventerrein. Daarnaast verkoopt de gemeente Voorst nog een bedrijfslocatie op de hoek Molenstraat en Frans Halsstraat in Twello. Deze locatie heeft de bestemming Gemengd, waardoor het voor vele functies (onder voorwaarden ook een woonfunctie) te gebruiken is.

Regionale bedrijven worden in de Regio Stedendriehoek centraal opgevangen op het regionale bedrijventerrein Ecofactorij in Apeldoorn.

Contact

Wanneer u meer wilt weten over het aanbod van bedrijfskavels in de gemeente Voorst neemt u dan contact op met onze bedrijfscontactfunctionaris mevr. Ellen Dijkman. Zij is op maandag, woensdag en donderdag te bereiken op telefoonnummer (0571) 279 376 of via emailadres e.dijkman@voorst.nl.

Stuur door

Stuur dit artikel door

stuurartikeldoor

Data