Park van Teuge

Op het voormalige MOB-complex wordt gewerkt aan een uitbreiding van de kern Teuge met circa 85 woningen. Hiervoor heeft de gemeenteraad een nieuw bestemmingsplan (zie hier de bouwregels) vastgesteld, dat inmiddels onherroepelijk is. 

Ontwikkeling fase 1

In de eerste fase zal in totaal plaats zijn voor 39 woningen. Deze woningen zijn onder te verdelen in een aantal categorie├źn, waardoor verschillende doelgroepen worden bediend. Het gaat om: 

 • 5 bereikbare huurwoningen, te ontwikkelen door woningstichting IJsseldal Wonen;
 • maximaal 13 bereikbare/middeldure koopwoningen, te ontwikkelen in CPO verband. De inschrijftermijn hiervoor is inmiddels verstreken en een bouwgroep is momenteel bezig om deze ontwikkeling verder vorm te geven. Voor meer informatie over het CPO project kunt u contact opnemen met mevrouw A. Hageman. Haar telefoonnummer is (0571) 279 839;
 • 21 vrije sector bouwkavels voor vrijstaande en 2-onder-1-kap vrije sector woningen.

Uitgifte bouwkavels fase 1

De afgelopen maanden heeft onze aannemer Reko Raalte hard gewerkt om de eerste fase van dit ontwikkelplan op te kunnen leveren. Inmiddels is het zover. De gemeente kan de vrije sector bouwkavels in dit deelplan - waarvoor een sfeerbeeld gemaakt is - nu dus uitgeven. 

De inschrijfperiode start op 10 februari 2017 en eindigt op 3 maart 2017 om 17.00 uur. Hierna volgt op dinsdag 7 maart 2017 om 16.00 uur de loting door notaris Slaghekke uit Twello. Hieronder vindt u het informatiepakket:

 1. Inschrijf- en lotingsprocedure
 2. Verkavelingstekening zonder bestemmingsplan
 3. Verkavelingstekening met bestemmingsplan
 4. Inschrijfformulier (incl. kavelprijzen) Teuge Oost, fase 1
 5. Concept verkoopovereenkomst Teuge Oost (vrijstaande woning)
 6. Concept verkoopovereenkomst Teuge Oost (twee-onder-een-kap woning)
 7. Stedenbouwkundig plan en beeldkwaliteit Park van Teuge
 8. Beeldkwaliteitgroenstructuur Park van Teuge (volgt later)
 9. Informatieblad regenwater afkoppelen
 10. Tekening te planten hagen GV17-002

 Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer A. Klein via a.klein@voorst.nl of telefoonnummer (0571) 279 265.

Stuur door

Stuur dit artikel door

stuurartikeldoor

Data