Evenementenladders

Organisaties uit de gemeente Voorst, die de aandacht willen vestigen op te organiseren activiteiten, kunnen gebruik maken van de zogenaamde evenementenladders (borden die op 11 locaties in de gemeente Voorst staan en waarop per bord maximaal 3 teksten aangebracht kunnen worden).

Gebruik van evenementenladders

Wanneer u door middel van de evenementenladders evenementen of activiteiten wenst aan te kondigen en bereid bent de daarmee gemoeide kosten te dragen, dan kunt u zich in verbinding stellen met De Goede Lichtreclame Service BV. Dit bedrijf maakt, in overleg, de gewenste tekst, brengt deze aan op de borden en verwijdert de tekst na afloop van het evenement of de activiteit. Het adres van De Goede Lichtreclame Service BV is: Rhienderenstein 5, 6971 LW te Brummen. Telefonisch is het bedrijf bereikbaar onder nummer (0575) 56 47 76 en via het volgende emailadres: info@degoede.com. Aankondigingen mogen maximaal 4 weken op de evenementen-ladders aanwezig zijn en slechts betrekking hebben op evenementen en sociaal-culturele activiteiten die in de gemeente Voorst plaatsvinden.

Kosten voor het gebruik van de evenementenladders

De tarieven zijn voor het laten vervaardigen, laten aanbrengen en laten verwijderen van teksten, ter aankondiging van evenementen of activiteiten zijn:

  • € 48,00 per stuk bij gebruik van 1 bord;
  • € 44,00 per stuk bij gebruik van 2 of 3 borden;
  • € 40,00 per stuk bij gebruik van 4, 5, of 6 borden;
  • € 38,00 per stuk bij gebruik van meer dan 6 borden.

Deze prijzen kunnen zijn inclusief montage, demontage en reiskosten, maar exclusief BTW. Het is De Goede Lichtreclame Service BV toegestaan de genoemde tarieven jaarlijks trendmatig te verhogen indien inflatie of andere kostenverhogende omstandigheden of -maatregelen daartoe aanleiding geven. Dit na overleg met en instemming van het college van burgemeester en wethouders.

Locaties van de evenementenladders

Twello
Rijksstraatweg-Oost tussen de Terwoldseweg en de Holthuizerstraat
Rijksstraatweg-West tussen de Molenstraat en het Hartelaar
H.W. Iordensweg tussen de Zuiderlaan en de Zonnenbergstraat
Leigraaf bij de A-watergang nabij Engelenburg

Teuge
De Zanden nabij de Rijksstraatweg

Terwolde
Dorpsstraat nabij restaurant “Dorpszicht”

Wilp
Molenallee nabij de sportvelden

Klarenbeek
Hoofdweg nabij de Bosweg

Voorst
Rijksstraatweg even ten noorden van de Wilhelminaweg
Rijksstraatweg ter hoogte van de Beelelaan

Wilp-Achterhoek
Zwarte Kolkstraat nabij de Vundelaarsweg

Stuur door

Stuur dit artikel door

stuurartikeldoor

Data