Openbaar Vervoer

Station Twello

De meeste dorpen binnen de gemeente Voorst zijn per openbaar vervoer bereikbaar. Aanvullend op het reguliere openbaar vervoer is er PlusOV. PlusOV biedt ritten aan voor inwoners met of zonder Wmo-indicatie.

Trein en bus

Het openbaar vervoer in de gemeente Voorst bestaat uit twee treinverbindingen en meerdere buslijnen. Station Twello maakt onderdeel uit van de verbinding tussen Apeldoorn en Deventer (en verder). De stations Klarenbeek en Voorst-Empe maken onderdeel uit van de verbinding Apeldoorn en Zutphen (en verder). Op de stations zijn verschillende buslijnen aangesloten, namelijk buslijn 506 (Twello – Apeldoorn), 507 (Twello – Voorst) en 508 (Twello – Klarenbeek). Deze buurtbussen worden gereden door vrijwilligers van de buurtbusvereniging Stedendriehoek. Daarnaast rijden de buslijnen 170 (Epe – Twello), 171 (Twello – Deventer) en 15 (Apeldoorn CS – Twello).

Informatie

Informatie over het openbaar vervoer, zoals tarieven en vertrektijden, vindt u op verschillende websites. Kijk voor het reguliere openbaar vervoer op www.9292.nl of op de websites van de vervoerders (zie kader). Voor informatie over PlusOV kijk op www.plusov.nl voor onder meer tarieven en contactgegevens. 

Stuur door

Stuur dit artikel door

stuurartikeldoor

Data