Trouwen in de gemeente Voorst

Natuurlijk moet uw trouwdag (*) een schitterende dag worden. De gemeente Voorst werkt hier graag aan mee. Daarom kunt u kiezen uit diverse prachtige trouwlocaties. Vanaf begin 2020 zal het niet mogelijk zijn om in het gemeentehuis te trouwen in verband met renovatie van het gebouw. Hiervoor kunt u binnen de gemeente uitwijken naar één van de vastgestelde trouwlocaties van de gemeente of een keus maken uit één van de goedgekeurde locaties die hieronder vermeld staan.

Voor een overzicht van wat er allemaal geregeld moet worden voordat u gaat trouwen, inclusief de bijbehorende tarieven, klikt u hier.

De gemeente Voorst heeft drie officiële trouwlocaties aangewezen:

U kunt ook kiezen voor een andere locatie in de gemeente Voorst. Op uw verzoek kunnen we een plek aanwijzen als éénmalige trouwlocatie. De ruimte waarin het huwelijk wordt voltrokken, moet wel aan enkele voorwaarden voldoen. Burgerzaken kan u hierover alles vertellen.

Lijst met goedgekeurde locaties:

Trouwen in de gemeente Voorst

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Burgerzaken, tel (0571) 279 213 of e-mail burgerzaken@voorst.nl(* Waar u trouwen leest, wordt ook partnerschapsregistratie bedoeld.)

Stuur door

Stuur dit artikel door

stuurartikeldoor

Data