Trouwambtenaren gemeente Voorst

Het huwelijk wordt voltrokken door een speciaal daartoe aangewezen ambtenaar van de burgerlijke stand. U kunt zelf bij de gemeente aangeven door welke trouwambtenaar u bij voorkeur uw huwelijk wilt laten voltrekken. Degene die het huwelijk voltrekt, neemt enkele weken voor de huwelijksdatum contact met u op om een afspraak te maken voor een nadere kennismaking en het bespreken van uw wensen.

  Hedwig Peters

  Hedwig Peters

  "Allereerst van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Sinds 2007 ben ik Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (BABS), een fantastisch vak! Ik heb al heel wat huwelijken sindsdien mogen voltrekken, zowel tussen man/vrouw als tussen twee personen van hetzelfde geslacht en altijd met heel veel plezier" 

  Yvonne Rosenkamp-Salimans

  Yvonne Rosenkamp-Salimans

  "Het is zover....Jullie hebben besloten om te trouwen of een geregistreerd partnerschap aan te gaan en dan moet er ook nog gekozen worden voor een BABS. Het is voor mij een enorme uitdaging om voor een paar een persoonlijke ceremonie samen te stellen"  

  Kim Geven

  Kim Geven

  "Als trouwambtenaar speel je een belangrijke rol bij het creëren van de sfeer waarbij het bruidspaar zich het best thuis voelt. Ik ben een echt “mensen mens” en daarom ook zeer vereerd om trouwambtenaar te mogen zijn. Het is toch prachtig om een van de mooiste dagen van geliefden te mogen bezegelen door middel van het huwelijk" 

  Rinet Brinks

  Rinet Brinks

  "Een op maat geschreven persoonlijk woord, gevoel voor sfeer en spontaniteit, dat zijn mijn kernwoorden als het gaat om het begeleiden van jullie huwelijksbelofte. Het is jullie huwelijksceremonie dus hoop ik ook dat dit voor jullie, de familie en vrienden een onvergetelijke dag gaat worden waar ik een klein maar essentieel onderdeel in mag zijn"  

  Hans Zuijdveld

  Hans Zuijdveld

  "Met mijn roots in de Randstad woon ik nu al twintig jaar in de gemeente Voorst. Ongeveer veertig jaar werkzaam als acteur, presentator en nog veel meer. Heb veel van de wereld gezien en spreek meerdere talen. Met deze kennis en vaardigheden wil ik jullie dag tot een warm en uniek moment maken"