Open Monumentendag

Open Monumentendag 2018
Op 8 september 2018 vond de 32ste editie van de Open Monumentendag plaats! Het thema was 'In Europa'. Ruim 25 monumenten waren dit jaar in de gemeente Voorst te bezoeken. Daarnaast waren er allerlei activiteiten: van informatiepunten tot paard-en-wagen, van schilders tot dansers, van kinderpuzzeltocht tot concert. Het is fantastisch om te merken dat alle inspanningen beloond werden en dat de Open Monumentendag van 2018 goed bezocht werd.

Open Monumentendag 2019
Het thema voor de Open Monumentendag 2019 is 'Plekken van plezier'. In het voorjaar van 2019 zult u op deze webpagina meer kunnen lezen over dit thema en over het programma van de Open Monumentendag 2019 in de gemeente Voorst.

Open Monumentendag Specials
De Open Monumentendag Specials zijn lokale of regionale varianten van de Open Monumentendag, die het hele jaar door worden georganiseerd. Ze hebben een speciaal thema, waarin het het bijzondere verhaal van de gemeente of regio centraal staat. Op de website www.openmonumentendag.nl vindt u meer informatie over de Open Monumentendag Specials van 2019.

Meedoen
Bent u zelf geïnteresseerd in geschiedenis, monumenten, bouwhistorie, kunst of archeologie, geef u dan op als vrijwilliger voor de organisatie van dit jaarlijkse evenement. Wij als comité zoeken versterking! Aanmelden kan door een mail te sturen naar e.holtman@voorst.nl.

Eigenaren, beheerders, ambachtslieden en overheden onderhouden de monumenten en behouden ze voor de toekomst. Samen met duizenden vrijwilligers en professionals zorgen zij ervoor dat het Nederlandse erfgoed bekend wordt en toegankelijk blijft voor bezoekers. Ook in de gemeente Voorst mogen we blij zijn dat zoveel eigenaren en vrijwilligers weer bereid zijn mee te werken aan de Open Monumentendag! We zijn er trots op opnieuw een groot en veelzijdig programma aan te bieden. Want zonder hen geen Open Monumentendag in de mooie gemeente Voorst!

 

  

Stuur door

Stuur dit artikel door

stuurartikeldoor

Data