Organisatie

  College van B&W

  College van B&W

  Het college van B&W is het dagelijks bestuur van de gemeente. In het college heeft iedere wethouder zijn eigen taakgebied, ofwel portefeuille, maar over het gebruiken van bepaalde bevoegdheden moet door het college als geheel besloten worden. 

  Ambtelijke Organisatie

  Ambtelijke Organisatie

  Bij de gemeente Voorst werken ongeveer 200 mensen in voltijd en deeltijd banen aan een goede dienstverlening aan de burger. Van baliemedewerkers tot beleidsambtenaren en van de buitendienst tot brandweer zet iedereen zich in voor zijn of haar publieke taak.  

  Beleid en regelgeving

  Beleid en regelgeving

  Het totaaloverzicht van de relevantie regelgeving in de gemeente Voorst is net als de Meerjarenprogrammabegroting ingedeeld in een zevental programma's. 

  Gemeentearchief

  Gemeentearchief

  Het gemeentearchief beheert de oude archieven en collecties van de gemeente Voorst en van andere instellingen en organisaties uit de gemeente. 

  Onderscheidingen

  Onderscheidingen

  Iemand die zich al gedurende een langere periode inzet voor een vereniging, instelling of stichting in de gemeente Voorst, kan in aanmerking komen voor een gemeentelijke onderscheiding.  

  Overzicht producten en diensten

  Overzicht producten en diensten

  Maak een keuze uit de producten die u online kunt aanvragen of zoek uw informatie in een van de rubrieken. 

  Werken bij de gemeente Voorst

  Werken bij de gemeente Voorst

  Werken bij Voorst is werken in een organisatie die een beroep doet op uw creativiteit, eigen verantwoordelijkheid, integriteit en vermogen om over grenzen heen te kijken.