Stageplaats bij Burgerzaken

Vakgroep Burgerzaken

De vakgroep Burgerzaken is verantwoordelijk voor het leveren van betrouwbare juridische persoonsdocumenten en –registratie, met als meest voorkomende de paspoorten, rijbewijzen, geboorteakten, huwelijksakten, akten van overlijden en uittreksels van diverse registraties. Daarnaast levert zij de juiste persoonsinformatie aan derden en zorgt voor een goede vindbaarheid van onroerend goed en personen door correcte toepassing van huisnummers en straatnaamgeving. Ook organiseert de vakgroep Burgerzaken op rechtmatige wijze de verkiezingen en verzorgt het correct vaststellen van verkiezingsuitslagen.

Functie-inhoud stageplaats

Als stagiaire werk je mee met het maken van adviezen en brieven voor adrestoekenning, helpt bij het inboeken van ontvangen reisdocumenten en rijbewijzen, helpt bij het afdoen van verzoeken om informatie uit het bevolkingsregister en helpt bij het bijhouden van de basisadministratie persoonsgegevens. Bij een langere stageperiode word je ook ingeschakeld bij het helpen van publiek aan de burgerzakenbalie en de beantwoording van telefonische vragen.

Jouw profiel

Je volgt een relevante opleiding op Mbo- of Hbo-niveau. Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden. Je hebt een klantgerichte houding en een representatief voorkomen.

Downloads

Stuur door

Stuur dit artikel door

stuurartikeldoor

Data