Stageplaats bij Handhaving, Milieu en Afval

Vakgroep Handhaving, Milieu en Afval

Bij de vakgroep Handhaving, Milieu en Handhaving worden initiatieven en beleid ontwikkeld en worden uitvoerende, adviserende en ondersteunende werkzaamheden verricht die samen zorg dragen voor milieuhygiënisch verantwoorde en duurzame activiteiten. Daarnaast houdt de vakgroep zich bezig met het voorkomen, tegengaan of opheffen van activiteiten die in strijd zijn met de milieuwetgeving en met niet aanvaardbare omgevingseffecten.

Functie-inhoud stageplaats

Als aankomend junior adviseur duurzaamheid heb je een divers takenpakket. Je wordt ingezet in het team Handhaving, Milieu en Afval (HMA) en werkt mee aan de ontwikkeling van diverse onderdelen van het milieubeleid, in het bijzonder voor het onderdeel duurzaamheid. Er lopen meerdere projecten gericht op duurzaamheid. Je krijgt je eigen project toebedeeld, daarnaast verricht je hand- en spandiensten voor de overige medewerkers die zich bezig houden met het milieubeleid van de gemeente Voorst. Voorbeelden van projecten zijn: bewust wording van eigen personeel vergroten, duurzaamheid gericht op bestaande bouw etc.

Jouw profiel

Je volgt een relevante Hbo-opleiding (bijvoorbeeld Milieukunde, Milieucommunicatie). Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden, een klantgerichte houding en je bent ambitieus en enthousiast. Daarnaast heb je gevoel voor het spanningsveld tussen de overheid en de maatschappij.

Downloads

Stuur door

Stuur dit artikel door

stuurartikeldoor

Data