Stageplaats bij Ruimtelijke Ontwikkeling

Vakgroep Ruimtelijke Ontwikkeling

Bij de vakgroep Ruimtelijke Ontwikkeling worden beleid, ruimtelijke plannen, programma’s en adviezen opgesteld en ontwikkeld en worden projecten uitgevoerd die gericht zijn op de ruimtelijke ontwikkeling van de gemeente Voorst in brede zin. Daarnaast zorgt zij voor de regulering van het gebruik van die ruimte en worden er uitvoerende, adviserende en ondersteunende werkzaamheden verricht die samen zorg dragen voor kwalitatief hoogwaardige ruimtelijke ordening en ontwikkeling.

Functie-inhoud stageplaats

Als stagiaire bij de vakgroep Ruimtelijke Ontwikkeling werk je mee aan de ruimtelijke ontwikkeling van de gemeente Voorst. Kleine verzoeken om een ontwikkeling mogelijk te maken en die leiden tot een nieuw bestemmingsplan neem je zelf voor je rekening. Daarnaast neem je ook een kijkje in de keuken van de grote projecten op het gebied van o.a. woningbouwontwikkeling, functieverandering in het buitengebied en bestemmingsplanactualisatie.

Jouw profiel

Je volgt een Hbo-opleiding op het gebied van ruimtelijke ordening, bij voorkeur vanaf het 3e-leerjaar. Je bent ambitieus, enthousiast en flexibel en beschikt over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden. Je bent klantgericht en hebt gevoel voor het spanningsveld tussen de overheid en de maatschappij.

Downloads

Stuur door

Stuur dit artikel door

stuurartikeldoor

Data