Stageplaats bij Vergunningen

Vakgroep Vergunningen

De vakgroep Vergunningen ontwikkelt initiatieven en voert adviserende en ondersteunende werkzaamheden uit die zorg dragen voor een bouwtechnisch, esthetische en ruimtelijk verantwoorde kwaliteit van op te richten of uit te voeren (bouw) werken c.q. activiteiten.

Functie-inhoud stageplaats

Binnen de vakgroep Vergunningen zijn de taken divers te noemen. Als stagiaire wordt je dan ook multifunctioneel ingezet. Door op meerdere terreinen bezig te zijn, doe je een brede ervaring op en het maakt je stageperiode erg afwisselend. De verschillende aspecten, zoals klantencontact, het aanvragen van een Omgevingsvergunning, bestemmingsplantoets, toetsing aan de technische regels van het Bouwbesluit, welstandstoets, telefoontjes en alle andere voorkomende werkzaamheden maken dat er een afwisselende en uitdagende functie ontstaat. Kortom, tijdens je stage draai je zoveel mogelijk mee in het dagelijkse proces rondom vergunningverlening. Je bent werkzaam in een leuke en enthousiaste groep die vooruitstrevend is op het terrein van digitaal werken. De gemeente Voorst is zowel regionaal als landelijk koploper als het gaat om digitaal werken. Kortom: een leuke stageperiode ligt voor je in het verschiet. We willen graag dat je hier wat leert, maar ook dat we wat van jou kunnen leren!

Jouw profiel

Je volgt een relevante opleiding (minimaal Mbo- bouwkunde) en beschikt over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden. Je bent enthousiast en hebt een klantgerichte houding en een klantvriendelijke uitstraling. Een gevoel voor het spanningsveld tussen de overheid en de maatschappij is een pré

Downloads

Stuur door

Stuur dit artikel door

stuurartikeldoor

Data