Voorst gaat voor duurzaam

De gemeente Voorst start met de duurzaamheidscampagne ‘Voorst gaat voor duurzaam!’. Deze campagne tot en met december van dit jaar bestaat uit verschillende duurzame activiteiten, artikelen in het Voorster Nieuws, een collectieve-inkoopactie en een aan deze activiteiten gekoppelde winactie.

Duurzame Voorstenaren in beeld 
Het thema duurzaamheid leeft, veel inwoners in de gemeente Voorst zijn al aan de slag gegaan met bijvoorbeeld het verduurzamen van hun woning: isoleren, zonnepanelen op het dak plaatsen en nadenken over gasloos wonen. En ook in het dagelijkse leven maken ze met hun keuzes het verschil. Deze verhalen staan centraal in de campagne ‘Voorst gaat voor duurzaam!’ en laten zien wat deze inwoners motiveert en waar ze soms tegenaan lopen. Zij geven met hun verhalen nieuwe energie aan het thema duurzaamheid.

Doe ook mee en ga voor duurzaam 
De gemeente Voorst helpt u graag bij het besparen van energie en het zelf opwekken van energie met duurzame projecten, zoals een collectieve-inkoopactie samen met EnergieRijk Voorst. De energiecoaches gaan weer vol energie op pad om u thuis te informeren over de energiebesparingsmogelijkheden in uw woning. Ron Stet, de energieadviseur van de gemeente Voorst informeert u ook graag over de technische en financiële mogelijkheden voor het verduurzamen van uw woning.

En u maakt kans op één van de leuke duurzame prijzen in de winactie als u gebruik maakt van één of meerdere van deze activiteiten tijdens de campagne ‘Voorst gaat voor Duurzaam!’. Lees hier meer over te winnen prijzen en de actievoorwaarden.

Stuur door

Stuur dit artikel door

stuurartikeldoor

Data