Energiecoaches weer actief

Op CleanTech Tomorrow, van links naar rechts: energiecoaches Gerrit Rutgers en Geert Iepema, beleidsmedewerker Duurzaamheid Jelleke Bosma, energie-adviseur Ron Stet en energiecoach Rick Boerkamp

Het vorige seizoen hebben de energiecoaches bij maar liefst 110 huishoudens aan de keukentafel gezeten. De vrijwillige coaches die u graag verder helpen bij het besparen en zelf opwekken van energie, blijven erg populair in de gemeente Voorst. Nu pakken ze - na een welverdiende zomerstop - hun werkzaamheden weer op.

Afspreken met een energiecoach
Op uitnodiging kan een energiecoach bij u thuis komen en samen met u uw woonwensen en financiële mogelijkheden inventariseren. Met een gesprek om de keukentafel, een warmtecamera en een online HuisScan geeft een energiecoach inzicht in energiebesparing en –opwek. Een gesprek duurt ongeveer een uur.

U kunt een afspraak maken met een van de energiecoaches via het formulier op de website van Energierijk Voorst: www.energierijkvoorst.nl. Of u kunt bellen met de gemeente Voorst: 0571-27 99 11.

 

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

stuurartikeldoor

Data