Herinrichting Stationstraat en Marktstraat - Twello Centrum

Samen met de ondernemersvereniging Twello Centrum gaat de gemeente Voorst het centrum van Twello herinrichten. Het plan is inmiddels in uitvoering en wordt gefaseerd uitgevoerd. De eerste fase is gereed. De volgende fase betreft de Stationsstraat en de Marktstraat in Twello.

 

Centrumplan Twello

De ondernemersvereniging Twello Centrum en de gemeente Voorst vinden het belangrijk dat het centrum van Twello aantrekkelijk blijft voor ondernemers, bewoners en het winkelend publiek. Daarnaast moet de riolering vervangen worden en moet er een regenwaterriool aangelegd worden. Daarom is er gekozen voor een gefaseerde herinrichting van het centrum. Architect Kor Zijnstra heeft samen met enkele ondernemers van de Stationsstraat / Marktstraat en de gemeente het plan opgesteld voor de herinrichting van de Marktstraat en het gedeelte Stationsstraat vanaf de Van Spiegelstraat tot aan de Duistervoordseweg. 

Meer informatie

Hebt u vragen? Neem dan contact op met de gemeente Voorst, Geert Meijerink (g.meijerink@voorst.nl , 0571-27 93 28) of Henri van Veldhuisen (h.vanveldhuisen@voorst.nl , 0571-27 93 73).

Stuur door

Stuur dit artikel door

stuurartikeldoor

Data