Kosteloos huwelijk

Bescheiden huwelijk

Op maandag- en op dinsdagmorgen om 9.30 uur is het mogelijk om tegen een gereduceerd tarief te trouwen of een partnerschap te registreren. U krijgt dan een bescheiden ceremonie, die plaats vindt in de trouwzaal van het gemeentehuis van de gemeente Voorst in Twello. Er wordt een kleine toespraak gehouden en het is in beginsel nog kort van te voren te plannen. De kosten van deze bescheiden ceremonie zijn € 155,90 (tarief 2019)
In verband met de renovatie van het gemeentehuis vervalt de mogelijkheid van een bescheiden huwelijk met ingang van begin 2020.

Kosteloos huwelijk

We hebben beperkte mogelijkheden om gratis te trouwen of een partnerschap te registreren. U betaalt wel voor het trouwboekje. Kosteloos trouwen kan alleen op maandag- en dinsdagochtend om 8.30 uur en 9.00 uur.
In verband met de renovatie van het gemeentehuis vervalt de mogelijkheid om op dinsdagochtend kosteloos te trouwen met ingang van begin 2020. Vanaf begin 2020 vinden deze voltrekkingen plaats in de tijdelijke huisvesting aan de Hietweideweg 20 in Twello. De ceremonie is beperkt tot de formele (huwelijks)voltrekking, er wordt geen toespraak gehouden en er wordt geen muziek gedraaid. Het duurt ongeveer 10 minuten en wij verwachten u met de getuigen en er is plaats voor enkele gasten. U kunt geen voorkeur uitspreken voor een trouwambtenaar en er vindt vooraf geen contact plaats met de trouwambtenaar die de voltrekking verricht.

Stuur door

Stuur dit artikel door

stuurartikeldoor

Data