Trouwambtenaar Rinet Brinks

Woonachtig in Twello en geboren in 1960.
Buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand sinds 2016.
E-mail: rinet@hotmail.com

"Omgaan met mensen staat centraal in mijn hele leven. Ik ben in Drenthe geboren en opgegroeid. Inmiddels woon ik al weer meer dan zeven jaar in de gemeente Voorst. Op jonge leeftijd ben ik begonnen in de verpleging waarna ik, na een periode woonachtig te zijn geweest in Duitsland, mij volledig hebt gestort om het sociaal cultureel werk. Op dit moment ben ik werkzaam als opbouwwerker. Ik vind in mijn werk voldoening als ik er in slaag om mensen bij elkaar te brengen. Goede contacten en een fijne sfeer en als het mogelijk is wat humor op zijn tijd zijn wat mij betreft basis ingrediënten voor een dergelijk succes. Ik ben intussen 35 jaar samen met Koos. Ons nest is intussen leeg maar ons gezin is liefdesvol gevuld. 


Of jullie het nu als een klein officieel moment zien of als het belangrijkste onderdeel van jullie ultieme feestdag, jullie krijgen altijd te maken met een Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand, kortweg BABS. Mijn inzet is er hoe dan ook op gebaseerd dat dit wettelijke onderdeel van jullie feestdag onvergetelijk gaat worden. Ik wil proberen om dat onderdeel zo goed mogelijk bij jullie wensen aan te laten sluiten, juist omdat ik die goede sfeer en humor zo belangrijk vind. Een op maat geschreven persoonlijk woord, gevoel voor sfeer en spontaniteit, dat zijn mijn kernwoorden als het gaat om het begeleiden van jullie huwelijksbelofte.


Het is jullie huwelijksceremonie dus hoop ik ook dat dit voor jullie, de familie en vrienden een onvergetelijke dag gaat worden waar ik een klein maar essentieel onderdeel in mag zijn."

Stuur door

Stuur dit artikel door

stuurartikeldoor

Data