Trouwlocaties gemeente Voorst

De gemeente Voorst heeft drie vaste trouwlocaties binnen haar gemeente. Deze zijn:

  1. Het gemeentehuis in Twello
  2. Hofstede De Middelburg
  3. Landgoed Klarenbeek

Het gemeentehuis in Twello

Gemeentedemo afbeelding


Het gemeentehuis aan de H.W. Iordensweg in Twello beschikt over een sfeervolle trouwzaal waarin 55 personen plaats kunnen nemen. Incidenteel, bij grotere groepen, doet de raadszaal dienst als trouwzaal. Vanuit de trouwzaal heeft u een prachtig uitzicht op de bruidstuin. In deze tuin kunnen desgewenst foto’s worden gemaakt. Het is mogelijk om bij binnenkomst, vertrek en tijdens het huwelijk muziek per CD af te spelen. U kunt de muziek vooraf aanleveren bij de bode van het gemeentehuis. In het gemeentehuis wordt bij de huwelijkssluiting kosteloos een beeld- en geluidsopname gemaakt. Rond het gemeentehuis is voldoende parkeerruimte. De bruidsauto kan natuurlijk voor de deur blijven staan.

Gemeente Voorst
H.W. Iordensweg 17
7391 KA Twello
Telefoonnummer (0571) 27 92 13
e-mail: d.boerkamp@voorst.nl

Hofstede de Middelburg

Restaurant Hofstede De Middelburg is gelegen aan recreatieplas Bussloo. De fraai gerestaureerde boerderij is van oorsprong een hofstede uit 1863. De combinatie van natuur en historie zorgt voor een romantische sfeer. Er kan getrouwd worden op de opkamer, op de deel en bij mooi weer buiten. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw M. Freschi-Timmer.


Hofstede De Middelburg
Zandwal 1
7383 RP Voorst
Telefoonnummer (0571) 26 19 00
e-mail: hofstededemiddelburg@gmail.com
internet: www.hofstededemiddelburg.nl

Landgoed Klarenbeek

Landgoed Klarenbeek is al sinds het begin van de 18e eeuw in het bezit van de Familie Krepel. In de rijks monumentale – van oorsprong – fabriekspanden werd van oudsher koper geslagen en hout bewerkt tot sigarenkistjes. De stijlvol gerestaureerde ruimtes bieden een sfeervol decor voor jullie bijzondere trouwdag (tot 200 personen). Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de familie Krepel.

Landgoed Klarenbeek
Kopermolenweg 16
7382 BP Klarenbeek
Telefoonnummer (055) 30 11 103
e-mail: info@landgoedklarenbeek.nl
internet: www.landgoedklarenbeek.nl

Stuur door

Stuur dit artikel door

stuurartikeldoor

Data