Ruimtelijke plannen raadplegen

Vanaf 1 januari 2010 moeten ruimtelijke plannen digitaal beschikbaar worden gesteld. Ruimtelijke plannen die dus na dit tijdstip vastgesteld zijn zijn opgebouwd volgens een landelijke standaard. Ook binnen onze gemeente zijn al veel plannen digitaal beschikbaar gesteld. Deze plannen kunt u via de RO-viewer bekijken. 

Let op:

Het is mogelijk dat voor uw adres nog geen digitaal bestemmingsplan beschikbaar is. Dat plan is dan voor 1 januari 2010 vastgesteld. U kunt voor het inzien van deze plannen een afspraak maken met de balie VROM, ook kunt u elke ochtend van 8.30 uur tot 12.15 uur zonder afspraak terecht voor inzage in bestemmingsplannen, vragen omtrent bouwactiviteiten en dergelijke. De balie VROM is bereikbaar op telefoonnummer (0571) 27 93 35.

  RO-viewer

  RO-viewer

  Bekijk onze digitale ruimtelijke plannen in de RO-Viewer. Zoek op adres of prik een punt in de kaart en u krijgt gedetailleerde ruimtelijke informatie over het betreffende perceel. 

  Ruimtelijke plannen: ter inzage

  Ruimtelijke plannen: ter inzage

  Als een plan ter inzage ligt dan betekent dit dat de procedure van het plan nog niet is afgerond. Vaak kunt u dan nog een reactie indienen. Wij bieden u een overzicht van ruimtelijke plannen die op dit moment ter inzage liggen. Tevens bestaat de mogelijkheid deze plannen te bekijken in de RO-Viewer. 

  Ruimtelijke plannen: in werking getreden

  Ruimtelijke plannen: in werking getreden

  Als een ruimtelijk plan de procedure heeft doorlopen, dan treedt het plan in werking. Wij geven u een overzicht van alle digitale ruimtelijke plannen die op dit moment in werking zijn. Tevens bestaat de mogelijkheid deze plannen te bekijken in de RO-Viewer.