De gemeente Voorst is een aantrekkelijke Gelderse gemeente gelegen tussen IJssel en Veluwe. Een gemeente met 25.000 inwoners die wonen in twaalf dorpen en in een prachtig buitengebied. 

Met ongeveer 220 medewerkers is de gemeentelijke organisatie groot genoeg om je binnen de organisatie goed te kunnen ontplooien maar nog compact genoeg voor een prettige werkomgeving en persoonlijk contact. De organisatie is een netwerkorganisatie die bestaat uit flexibele werkverbanden.

 

Een rijke cultuurhistorie, een veelzijdig woningaanbod, ruime onderwijsvoorzieningen en een actief (sport)verenigingsleven maken Voorst tot een fijne plek om te wonen, werken en recreëren. Wij zetten ons dagelijks met hart en ziel in om al onze inwoners een prettig woon- en werkklimaat te bieden.

We werken hard aan optimalisering van de dienstverlening en zijn volop in ontwikkeling. Door de relatief kleine organisatie zijn de lijnen kort en heerst er een open en informele, maar ook professionele sfeer. We voelen ons verantwoordelijk voor de kwaliteit van ons werk. Lees hier meer over de ontwikkeling van onze organisatie (pdf - 4,3 MB) !

De functies bij onze gemeente zijn breed en dat levert hele leuke en interessante banen op! Wij werken nauw samen met o.a. Apeldoorn, Deventer en Zutphen in Stedendriehoekverband en investeren veel in nieuwe ontwikkelingen en in de ontwikkeling van onze medewerkers.

We zoeken geregeld nieuwe collega’s – zowel jonge talenten als ervaren krachten - die zin hebben om met een frisse blik onze teams te versterken. Ben jij enthousiast, ondernemend en vind je het leveren van een hoog niveau van dienstverlening aan onze inwoners belangrijk? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Kennismaken met de organisatie en onze visie? Neem hier een kijkje!