De gemeente Voorst is een aantrekkelijke Gelderse gemeente gelegen tussen de IJssel en de Veluwe met ongeveer 220 medewerkers. Het werk bij onze gemeente is breed en dat levert hele leuke en interessante banen op! We zoeken geregeld nieuwe collega’s –zowel jonge talenten als ervaren krachten– die zin hebben om met een frisse blik onze teams te versterken.

Bij ons is iedereen welkom. Wij kijken naar jouw talenten en hoe je deze kunt inzetten om bij te dragen aan onze visie. Onze medewerkers zijn bepalend voor een goede dienstverlening, zij maken hierin het verschil. Daarom vinden wij het belangrijk dat jij werk doet wat bij jou past en waarin jij je verder kunt ontwikkelen. De gemeente Voorst stelt cultuur boven structuur en systemen. Wij kennen geen cultuur van dikke boeken schrijven, maar van ons gezonde verstand gebruiken en onze mouwen opstropen. Van samen uitdagingen aangaan. Nuchter en realistisch en altijd gericht op resultaat.

Doordat we een relatief kleine gemeente zijn, hebben we korte lijnen met ons bestuur. Liggen verantwoordelijkheden laag in onze organisatie, krijg je ruimte om jouw talenten in te zetten, jezelf te ontwikkelen en zijn we betrokken bij elkaar. Samen zetten wij ons met plezier in voor de Voorster samenleving.

Ben je nieuwsgierig geworden?

Ben je enthousiast maar zie je geen passende vacature?

Stuur dan een open sollicitatie naar: sollicitatie@voorst.nl. Wij bekijken graag samen of er mogelijkheden zijn om bij de gemeente Voorst te komen werken!

Stage of afstuderen bij de gemeente Voorst

Een boeiende stage- of afstudeeropdracht waar je werkt aan jouw ontwikkeling onder begeleiding van een professional? Dat vindt je bij ons!

Van meeloopstages tot onderzoekstages, van praktijkgericht tot universitair, van administratief tot strategisch/beleidsmatig. Bij de gemeente Voorst zijn er vele mogelijkheden. De werkzaamheden binnen de gemeente zijn ontzettend divers en uitdagend. Er zit dus vast wel een stageplek tussen die aansluit bij jouw opleiding!

Sollicitatie

Ben je enthousiast geworden? En op zoek naar een boeiende stage of afstudeeropdracht? Grijp dan je kans en mail naar sollicitatie@voorst.nl!

Heb je vragen?

Heb je vragen of wil je meer weten over de mogelijkheden bij de gemeente Voorst? Stuur een e-mail naar sollicitatie@voorst.nl.

Wat wij bieden

Natuurlijk bieden wij je een marktconform salaris, goede arbeidsvoorwaarden en leuke collega’s. Daarnaast werk je op een prettige plek in het onlangs volledig gerenoveerde, energieneutrale gemeentehuis met duurzame materialen. Waar mogelijk werken wij hybride. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Iedereen wordt betrokken en gestimuleerd op persoonlijke kwaliteiten en talenten. Competenties kun je ontwikkelen, vakkennis mag je leren. De sfeer is positief en onze communicatie is open en direct. En er is altijd tijd en ruimte om jouw eigen ideeën in te brengen. 

En verder? Tijdens je pauze even energie opdoen of een frisse neus halen? Vanuit het gemeentehuis loop je zo de groene en prachtige omgeving in. En op enkele minuten loopafstand vind je het gezellige centrum van Twello en het NS-station.

Kortom: wij bieden jou een fijne en eigentijdse werkplek waar je met plezier met ons zult samenwerken.

Wil je weten welke arbeidsvoorwaarden verder van toepassing zijn? Lees dan hier de cao gemeenten.

Contact

Wil je meer weten over het werken bij de Gemeente Voorst? Neem dan contact op met Manon Streppel, P&O adviseur, zij vertelt je graag meer. Je kunt haar bereiken op 0571-27 98 39 of door te mailen naar sollicitatie@voorst.nl.