In Voorst biedt Stimenz algemeen maatschappelijk werk, schoolmaatschappelijk werk en hulp bij schulden. Stimenz is actief in de dorpskernen Bussloo, De Vecht, Nijbroek, Posterenk, Steenenkamer, Terwolde, Teuge, Twello, Voorst, Wilp en Wilp-Achterhoek.

Samen op zoek naar een oplossing

Elke vraag en elk mens is uniek. De oplossing voor uw vraag is dat ook. Daarom gaan we samen op zoek naar de beste oplossing. Wij kennen de mogelijkheden. Hierin ligt onze kracht. Wij kijken bijvoorbeeld naar de inzet van vrijwilligers, het inschakelen van hulp uit uw eigen omgeving of samenwerken met andere organisaties. Samen bedenken we de oplossing die past bij uw vraag.

De hulpverlening

Tijdens het eerste overleg kijken we samen welke vragen u heeft en wat er voor mogelijkheden in uw directe omgeving zijn. Waar nodig leggen we contact met andere betrokkenen (uit uw omgeving of met organisaties). Zo bundelen we onze krachten. Dan bespreken we met elkaar de mogelijkheden. En de gewenste aanpak. Ons uitgangspunt is en blijft dat we samen zoeken naar en werken aan een oplossing van uw vragen net zo lang als nodig is. Verder spreken we met u af hoe we contact met elkaar houden. Soms is het voldoende elkaar alleen telefonisch te spreken, maar het is natuurlijk ook mogelijk elkaar persoonlijk te spreken. Dit kan bij ons op kantoor, bij u thuis of in de buurt (bijvoorbeeld in een buurtcentrum of op een school). Voor ons is het belangrijk dat u geholpen bent en weer verder kunt.

Stimenz-team Voorst

Stimenz werkt in de gemeente Voorst met vaste contactpersonen voor één of meerdere kernen. Deze sociaal werkers voeren hier zowel schoolmaatschappelijk werk (basisonderwijs) als algemeen maatschappelijk werk uit. Daarnaast werken we met een vaste schoolmaatschappelijk werker op Veluws College Twello en AOC Oost. Tenslotte is er binnen Stimenz-team Voorst specifieke kennis en ervaring aanwezig op het gebied van schuldhulpverlening. Deze dienst wordt aangeboden aan de inwoners van alle kernen binnen de gemeente Voorst. Bekijk ook de folder. (pdf - 0,8 MB) 

Heeft u vragen?

Neem voor meer informatie of het maken van een afspraak contact op met het CJG in Voorst via telefoonnummer 0571-745150 of e-mail info@cjgvoorst.nl of via Maatschappelijk Netwerk Voorst, telefoonnummer 0571-745111 of e-mail info@mnvoorst.nl