Komt u bij ons langs op het gemeentehuis? U bent van harte welkom. Wij ontvangen u graag gastvrij en in een veilige sfeer. Om dit te kunnen doen, hebben we een aantal huisregels opgesteld.

Wij respecteren elkaar en de omgeving. Gedrag als schelden, dreigen, discrimineren, geweld en/of vernieling hoort hier niet thuis.

Uw hulp- of geleidehond is van harte welkom. Andere (huis)dieren moeten buiten blijven.

Wij willen graag weten wie u bent. Daarom is gezichtsbedeking (zoals een inegraalhelm of bivakmuts) niet toegestaan.

Wij vragen u de aanwijzingen van onze medewerkers op te volgen.

Wilt u bellen? Zorg dan dat u anderen niet tot last bent. En leg uw telefoon even weg als u in gesprek bent met een van onze medewerkers.

Het gemeentehuis is rookvrij. U mag hier ook geen alcohol drinken of drugs gebruiken.

Voor uw en onze veiligheid hangen er camera's. Het is vanwege privacy niet toegestaan om zelf film- of geluidsopnames te maken.

In het gemeentehuis zijn EHBO-voorzieningen en een AED aanwezig.

Respecteert u onze huisregels niet? Dan spreken wij u hierop aan. Volgt u de aanwijzingen van onze medewerkers niet op, dan kan dit gevolgen hebben. Bijvoorbeeld dat u het gemeentehuis moet verlaten of dat wij aangifte doen bij de politie. Bij bedreiging, geweld of materiƫle schade doen wij altijd aangifte.

Wij hopen dat u een fijn bezoek bij ons heeft. Bent u tevreden, of heeft u tips hoe het beter kan? Geef dat gerust aan bij een van onze medewerkers.