A1 toe- en afrit Twello richting Apeldoorn en Deventer in juli paar nachten afgesloten wegens werkzaamheden


De toe- en afrit van Twello wordt vanwege werkzaamheden meerdere nachten in juli afgesloten. Dit geldt voor beide richtingen, naar Apeldoorn en Deventer. Dit gebeurt op de volgende dagen in juli:

Nachtelijke afsluiting toerit Twello richting Amersfoort 10 juli 20.00 - 05.00 uur

In de nacht van woensdag 10 juli van 20.00 uur tot donderdagochtend 11 juli 05.00 uur is de toerit richting Amersfoort afgesloten.

Omleiding

Rijd door naar Deventer, keer daar om en neem weer de A1 richting Twello. De omleiding wordt ook weergegeven op de gele omleidingsborden.

Nachtelijke afsluitingen afrit Twello richting Deventer 10 en 12 juli

In de nachten van woensdag 10 tot donderdag 11 juli en vrijdag 12 juli tot zaterdag 13 juli is de afrit richting Deventer afgesloten. Dit gebeurt steeds in de nacht van 21.00 uur tot 05.00 uur.

Omleiding

U kunt omrijden door naar Deventer (A1) te rijden, daar de afrit te nemen om vervolgens weer via de A1 de afrit Twello aan de andere kant te nemen. De omleiding wordt ook weergegeven op de gele borden.

Nachtelijke afsluiting af- en toerit Twello richting Apeldoorn 11 en 12 juli

In de nacht van donderdag 11 juli 21.00 uur tot vrijdagochtend 12 juli 05.00 uur is de toerit richting Apeldoorn afgesloten.

Omleiding

Wilt u de afrit nemen? Rijd dan door naar de afrit Voorst en keer daar. Wilt u de toerit nemen? Neem de toerit richting Deventer. Neem de afslag Deventer. Keer daar en ga weer de A1 op. U kunt dan aan de andere zijde de afrit Twello nemen. De omleiding wordt ook aangegeven op de gele borden.