Aangepaste dienstverlening


Onze openingstijden zijn anders en we werken op afspraak.

Hietweideweg

De openingstijden van het gemeentehuis zijn aangepast. We zijn alleen op afspraak geopend. Dit is nodig om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Telefonisch zijn we gewoon bereikbaar. Ook kunt u veel producten online regelen.

Verloopt uw product binnen twee weken? Of is het absoluut noodzakelijk dat u in persoon langskomt om een product aan te vragen? Dan kunt u telefonisch een afspraak maken. U maakt dan ook meteen een afspraak voor het ophalen van het document. U kunt geen afspraak maken voor producten die u via onze website digitaal kunt aanvragen.

De frontoffice in het Kulturhus is nu gesloten. De collega’s van het Maatschappelijk Netwerk Voorst (MNV) en het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) werken sinds 23 maart vanuit het gemeentehuis aan de Hietweideweg 20. Zo houden we één locatie draaiend en houden we onze dienstverlening op peil.

Heeft u een vraag aan de gemeente, het CJG of het MNV? Bel dan met een van onze nummers. We proberen zoveel mogelijk digitaal of telefonisch af te handelen. Alleen als het echt nodig is, plannen we een afspraak voor u in.

Persoonlijk langskomen

Heeft u een afspraak om naar het gemeentehuis te komen? Dan vragen wij u om te letten op de landelijke hygiënemaatregelen. Voor uw eigen gezondheid en die van onze medewerkers.

Heeft u klachten als verkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts? Zeg dan uw afspraak af!

  • Algemeen telefoonnummer gemeente Voorst: 0571 27 99 11
  • Telefoonnummer frontoffice MNV: 0571 74 51 11
  • Telefoonnummer frontoffice CJG: 0571 74 51 50