Aanslagbiljet gemeentebelasting


Vanaf dinsdag 12 februari valt het aanslagbiljet voor gemeentebelastingen op de deurmat.

Tribuut

Vanaf dinsdag 12 februari valt het aanslagbiljet voor gemeentebelastingen op de deurmat. Bent u aangesloten op MijnOverheid, dan ontvangt u het digitale aanslagbiljet eerder, namelijk vanaf maandag 11 februari. Het aanslagbiljet wordt verstuurd door Tribuut, het belastingcentrum voor alle inwoners, bedrijven en instellingen van de gemeenten Apeldoorn, Epe, Lochem, Voorst en Zutphen. Tribuut verzorgt het opleggen en innen van alle gemeentelijke belastingen voor deze gemeenten. Evenals de waardering van onroerende zaken volgens de Wet Waardering Onroerende Zaken (WOZ). 

Klopt uw aanslagbiljet niet?
Wie denkt dat de WOZ-waarde of andere zaken op het aanslagbiljet niet kloppen, kan contact opnemen met medewerkers van Tribuut. Zij beantwoorden vragen en zorgen dat eventuele onjuistheden, bijvoorbeeld in de vastgestelde WOZ-waarde, zo snel mogelijk worden hersteld. Formeel bezwaar maken is dan niet meer nodig. Kijk voor actuele informatie op www.tribuut.nl, hier staan ook de antwoorden op veel gestelde vragen. 

MijnTribuut  
www.tribuut.nl biedt de mogelijkheid om met DigiD in te loggen op een persoonlijke MijnTribuut pagina. Bijvoorbeeld om een taxatieverslag op te vragen, om automatische incasso aan te vragen of stop te zetten, of om uw rekeningnummer te wijzigen. 

Bereikbaarheid Tribuut
Tribuut is van maandag tot en met donderdag van 08.30–17.00 uur en op vrijdag van 08.30–12.30 uur telefonisch bereikbaar op (055) 580 22 22. Een e-mail stuurt u naar info@tribuut.nl.