Aanslagbiljet gemeentebelasting


Vanaf donderdag 13 februari valt het aanslagbiljet voor gemeentebelastingen op de deurmat.

Logo Tribuut

Vanaf donderdag 13 februari valt het aanslagbiljet voor gemeentebelastingen op de deurmat. Bent u aangesloten op MijnOverheid? Dan staat uw digitale aanslagbiljet vanaf woensdag 12 februari in uw berichtenbox. Het aanslagbiljet wordt verstuurd door Tribuut, het belastingcentrum voor alle inwoners, bedrijven en instellingen van de gemeenten Apeldoorn, Epe, Lochem, Voorst en Zutphen. Tribuut verzorgt het opleggen en innen van alle gemeentelijke belastingen en de waardering van onroerende zaken volgens de Wet Waardering Onroerende Zaken (WOZ). 

Klopt uw aanslagbiljet niet? 
Denkt u dat de WOZ-waarde of andere zaken op het aanslagbiljet niet kloppen? Neem dan contact op met de medewerkers van Tribuut. Zij beantwoorden vragen en herstellen eventuele onjuistheden, bijvoorbeeld in de vastgestelde WOZ-waarde of objectkenmerken, zo snel mogelijk. Formeel bezwaar maken is dan niet meer nodig. Kijk voor alle informatie op www.tribuut.nl. Hier staan ook antwoorden op veel gestelde vragen. 

MijnTribuut 
Op www.tribuut.nl is het mogelijk om met uw DigiD in te loggen op uw persoonlijke MijnTribuut pagina. Bijvoorbeeld om een taxatieverslag op te vragen, om automatische incasso aan te vragen of stop te zetten, of om uw rekeningnummer te wijzigen. 

Bereikbaarheid Tribuut
Tribuut is van maandag tot en met donderdag van 08.30–17.00 uur en op vrijdag van 08.30–12.30 uur telefonisch bereikbaar op (055) 580 22 22. Wilt u e-mailen? Dat kan naar info@tribuut.nl.