Afgelast: Gratis opfriscursus verkeer voor senioren


Helaas is de opfriscursus verkeer voor senioren afgelast vanwege het coronavirus.

Opfriscursus senioren

Let op: de opfriscursus rijvaardigheid senioren van Veilig Verkeer Nederland in de gemeente Voorst is vanwege de coronamaatregelen geannuleerd. Deelnemers van de cursus op 17 en 24 maart worden persoonlijk op de hoogte gebracht door VVN.

Veilig Verkeer Nederland (VVN) organiseert in maart een opfriscursus voor senioren van 65 jaar en ouder. In twee bijeenkomsten van twee uur praat een voorlichter van VVN de senioren bij over de nieuwste ontwikkelingen. Zo blijven zij langer mobiel. En kunnen zij ook in de toekomst veilig aan het verkeer deelnemen.

Cursusinformatie

De eerste cursusavond is op dinsdag 17 maart en de tweede cursusavond op dinsdag 24 maart. Beiden avonden starten om 19.00 uur en eindigen om 21.00 uur. De cursus vindt plaats in Gebouw Irene, Dorpsstraat 8 in Twello. U wordt op beide cursusavonden verwacht. De gratis cursus heeft een informatief karakter. Er is geen examen.

VVN geeft deelnemers ook de mogelijkheid een praktijkrit met hun eigen auto te maken. De eigen bijdrage voor deze praktijkrit is € 15. U maakt met een ritbegeleider een rijvaardigheidsrit van circa 40 minuten. Daarbij krijgt u tips en adviezen.. Meer informatie over deze mogelijkheid ontvangt u na aanmelding voor de opfriscursus.

Aanmelden

VVN adviseert geĂ¯nteresseerden zich zo spoedig mogelijk aan te melden. Dit kan via vvn.nl/agenda of door te mailen naar steunpuntoost@vvn.nl onder vermelding van VVN Opfriscursus Voorst. Er is altijd grote belangstelling en het aantal deelnemers is beperkt. Vermeld ook uw naam, adresgegevens, geboortejaar en telefoonnummer bij uw aanmelding en of u interesse heeft voor de praktijkrit. U ontvangt 1 week voor aanvang van de opfriscursus een bevestigingsbrief. Meer informatie: vvn.nl/agenda en 0575-51 01 44.